Svens Blogg

Göstas son sålde tacokit

Vi gjorde riktigt goda tacos här om dagen. Det var nämligen så att min kompis Göstas son sålde tacokit, och då måste man ju självklart handla. Så vi handlade tacokit och grillsås då det var detta som barnen sålde för att tjäna pengar till en klassresa. Detta tycker jag är bra, det är bra att de tillsammans får göra en gemensam satsning för att arbeta ihop pengarna till klassresan och att man inte bara skickar en betalningsenkät till föräldrarna där de får en summa var att betala in. På så sätt lär sig barnen på ett bra sätt att man måste jobba för det man vill ha och betala för sig. Eftersom jag stöttar det blev det mer självklart för mig att handla av hennes son. Plus att jag gillar tacos väldigt mycket, så det var inte direkt en uppoffring heller.

Däremot blev jag positivt förvånad över de fantastiska smakerna, tacosåserna smakar helt otroligt gott och gjorde min tacoupplevelse till någonting utöver det vanliga. Detta är någonting som jag kommer vara tvungen att ha hemma hela tiden framöver. Dessutom verkar de vara väldigt lättsålda och barnen fick ihop pengar till sin klassresa utan problem så det verkar inte bara vara jag som tycker det här. Det är helt otroligt.

Grillsåsen var inte heller så dum, vi ska dock vänta lite så att taco koman hinner lägga sig innan vi drar på en rejäl grillbit i ugnen. Om du vet en skolklass som behöver tjäna pengar så säg åt dem att gå in på http://www.gogrilla.se/. Då kompisens son redan har tjänat ihop till sin klassresa så behöver jag hitta en ny leverantör av denna fantastiska tacosås. Så glöm inte bort mig när det blir dags för er att tjäna ihop pengar till klassresan, mitt tacobegär kommer förmodligen att betala hela resan för barnen.