Svens Blogg

Ha roligt med bumberballs!

Hejsan allihopa, underbara läsare!

Idag tänkte jag berätta om en upplevelse som jag var med om häromdagen, det var ungefär en vecka sedan och det var en otroligt rolig upplevelse. Jag gjorde detta tillsammans med mina bästa kompisar, vi var både tjejer och killar vilket blev extra roligt och skoj. Vi hade verkligen en otroligt rolig dag och det var en väldigt bra aktivitet att göra om man verkligen vill umgås och vara tillsammans, man har roligt, man skrattar, man svettas, man samarbetar i team och det är riktigt roligt helt enkelt!! Men det kan även vara lite tråkigt ibland och man kan tröttna eftersom att man svettas och det är så pass jobbigt.

Men vad är det egentligen som jag talar om då? Jo det ska ni få veta nu, det är bumberballs! Hm, kanske ni tänker, vad kan det vara? Jo bumberballs är en par riktigt stora bollar som man går in i med kroppen och sen så spelar man olika saker med det, man kan springa med och mot varandra och försöka brotta ner varandra och en massa liknande saker. Man kan göra lite vad man vill, men det ska vara en sorts lagsport som man tävlar i lag mot varandra. Därför måste man även samarbeta och det är väldigt jobbigt eftersom att man är i ett ganska litet utrymme och om man då håller på och springer och en massa liknande saker.

Detta var lite grann om vad bumberballs är men du kanske nu blir ännu mer intresserad och du kanske vill veta ännu mer om detta, och det är klart att du kan hitta ännu mer information. Du kan enkelt gå in på sidan http://www.bumperballs.se/ och läsa dig fram till mer information, där finns det information och även vart du kan hitta de olika ställena som du kan utöva den här riktigt roliga aktiviteten!